NFI-SU - Catalog image

Drømmer du om å skrive og snakke norsk uten grammatiske feil? 

BLI SUPERGOD I NORSK GRAMMATIKK

Kurset består av 8 store moduler med alt du trenger å kunne av norsk grammatikk. Du lærer på en grundig, systematisk, rask og morsom måte, med videoeroppgaver og eksperthjelp

KURSSTART: mandag 27. mai

LES MER OM KURSET
NFI-NP - Course button

Ønsker du å bestå norskprøven på nivå B2?

BLI KLAR TIL NORSKPRØVEN

Kurset gir deg masse trening i alle de fire delprøvene på norskprøven: leseforståelse, lytteforståelse, skriftlig produksjon og muntlig prøve. Du kan laste ned en liste med temaer du kan få på prøven, og du får veiledning fra en profesjonell norsklærer som retter og gir tilbakemelding på tekstene dine. 

KURSSTART: mandag 27. mai

LES MER OM KURSET
NFI-KUR23-ARG Catalog image

Vil du skrive saklige tekster hvor du argumenterer for dine synspunkter?

ARGUMENTERENDE SKRIVEKURS

Trenger du å forbedre dine skriveevner på norsk? Skal du ta norskprøven på B1-B2-nivå? Bli med på Argumenterende Skrivekurs! Du kan velge mellom et kort skrivekurs på 6 uker og et langt på 12 uker. Hver uke får du en ny skriveoppgave. Du får tilbakemelding fra en profesjonell norsklærer på hva du trenger å gjøre for å oppnå nivået du ønsker deg.

KURSSTART: torsdag 30. mai

LES MER ELLER KJØP
NFI-KUR23-KRE Catalog image

Vil du skrive kreative tekster som brev eller spennende fortellinger?

KREATIVT SKRIVEKURS

Hvis du ikke trenger å øve til norskprøven, kan du heller velge Kreativt Skrivekurs. Du kan velge mellom et kort skrivekurs på 6 uker og et langt på 12 uker. Hver uke får du en ny skriveoppgave. Du får tilbakemelding fra en profesjonell norsklærer på hva du bør øve mer på for å skrive gode, feilfrie tekster på norsk.

KURSSTART: mandag 27. mai

LES MER ELLER KJØP