Tre nettsteder hvor du kan søke jobb

NFI-VP - Blog pic - 3 nettsteder søke jobb

Å lære seg godt norsk er bare én av flere ting som hjelper innvandrere med å bli integrert i Norge. En annen viktig ting er å skaffe seg jobb. En arbeidsplass eller et studium er nemlig en av de beste arenaene for å treffe nordmenn, bli kjent med norsk kultur og praktisere norsk språk!

Hvis du allerede studerer eller har jobb, er det kjempeflott. Men kanskje du er på jakt etter jobb? Eller du har lyst på en ny og bedre jobb? I Norge utlyses de fleste ledige stillinger på nettet. Derfor vil jeg tipse deg om tre nettsteder hvor du kan finne drømmejobben. :-)


FINN.NO

Finn.no er en online markedsplass som formidler millioner av annonser for privatpersoner og bedrifter. På finn.no kan du søke på stillingsutlysninger over hele landet. Du kan også legge ut din egen CV, slik at arbeidsgivere på leting etter nye ansatte kanskje finner og kontakter deg. I tillegg finner du tips til hvordan du kan skrive CV og jobbsøknad, samt tips til jobbintervjuet.

>>> Gå til finn.no: Jobb


NAV

På nav.no kan du også søke etter stillinger og registrere CV-en din. I tillegg kan du opprette et permanent søk som gir deg automatisk beskjed hver gang det utlyses en ny stilling som matcher søket ditt. Ifølge NAV utlyses det 45.000 nye stillinger hver måned på sidene deres, og hver dag åpner arbeidsgivere rundt 8.000 CV-er som er lagret der. Sjansen er altså god for å finne en jobb eller bli funnet av en arbeidsgiver.

>>> Gå til nav.no: Arbeidsplassen


JOOBLE

Jooble er en relativt ny jobb-søkemotor i Norge. Dette nettstedet lagrer ikke all informasjon i egen database, men samler stillingsutlysninger fra mer enn 1.200 relevante jobbsider i Norge. Dermed kan man lett kan søke seg frem til disse resultatene via Jooble. Man kan også spesifisere ønsket arbeidssted, stillingsprosent, lønnsnivå og mer.

>>> Gå til: no.jooble.org


Vi håper disse nettstedene kan være nyttige for deg hvis du er på leting etter jobb. Og hvis du allerede har prøvd noen av dem, vil vi gjerne høre om dine erfaringer. :-)

Lykke til med å finne drømmejobben!

Hilsen Stian

NFI- Stian logo right.png

PS. Del gjerne innlegget med en venn. :-)

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!